M.Bello is gearriveerd

Donderdagochtend ben ik vertrokken naar Melnik in Tsjechi√ę om twee pups op te halen.Een reu voor mijzelf en een teef voor een toekomstig groepslid.Na een overnachting stonden we om 8.00 uur 'smorgens bij de kennel om de honden uit te zoeken.Uit de reuen koos ik Bello en uit de teven koos ik Codah.
Mooie pittige donkergrauwe honden met karakter.De honden liepen gewoon bij de moeder in de kennel en de vaderhond had via een open gaaswand gewoon contact.De foto's en filmpje staan in het fotoalbum "Bello" onder het tabblad foto's 2013.
Omdat het een M nest was hebben we voor de gekozen naam een M gezet.
M.Bello z Jirkova Dvora is geboren op 27 februari 2013.
De hond is nu 7 weken en twee dagen.
Na het invullen van de formulieren en bezoek aan de dierenarts reden wij weer terug naar Nederland.Dit gaf verder geen problemen.
Na een korte nachtrust was ik zaterdagochtend 9.00 uur voor een eerste puintraining aan het Engels kamp en vanochtend om 9.00 uur met Sebastijan en Esther op het trainingsveld om daar de eerste speelse oefeningen te doen.Lekkker achter Alva aanrennend door de tunnel en over de beweegbare vatenbrug is dan nog geen probleem.Voldaan en moe kwamen we vanmiddag thuis waar de buurtkindertjes al klaar stonden om de honden te aaien,ook dat is in deze socialisatieperiode natuurlijk een belangrijk iets.
Tot zover