Hoe gaan wij nu om met de opleiding in coronatijd?

Vanzelfsprekend moeten wij de honden en hun geleider op trainingsniveau houden. Gelukkig vinden veel van onze trainingen in de buitenlucht plaats dus kunnen wij goed voldoen aan de coronamaatregelen zoals door onze overheid zijn voorgeschreven.
Ook zijn wij geen sportgroep o.i.d.
Wij waren al nooit voorstander van groepstrainingen omdat de instructeur in de groep nooit alle deelnemers constant kan begeleiden, dat zou wel kunnen als je een ervaren hondengeleider zou zijn. Vandaar dat wij uitsluitend prive instructie geven.
Wij zijn een transparante groep maar vanwege de coronamaatregelen kunnen en willen wij geen publiek tijdens onze trainingen aanwezig hebben.
Prive informatie na afspraak doen we wel, daarvoor kan u ons aanmeldformulier invullen die u hier op de voorpagina kunt vinden.

Nog even dit: Een hond schaf je niet aan als speeltje en uit verveling in coronatijd maar is een kameraad voor het leven die veel zorg en aandacht en liefde nodig heeft!
Neem je toch een hond in huis neem dan contact op met ons want net als mensen moet je honden ook direct vanaf pup normen en waardes leren en wij kunnen u daarbij helpen.
Voor de beste opvoeding van uw huisdier is er maar één adres en dat is Stichting Reddingshond NL