Vrijgezellenfeest Vibeke

Zoals u waarschijnlijk wel weet trainen wij wekelijks en sommigen zelfs dagelijks om zijn of haar hond op niveau te brengen en ook te houden.
Afgelopen zaterdag 14 mei was wel een bijzondere dag voor Vibeke. We waren aan het vlakterevieren in ons privé  bos langs de A7. We wisten dat Vibeke in verband met haar vrijgezellenfeestje door vriendinnen opgehaald zou worden maar wij moesten ons in allerlei bochten wringen om haar niets te laten merken.Dat lukte we legden Vibeke als slachtoffer achter in het bos tussen hoge begroeiing zodat zei niets kon waarnemen, we lieten haar daar lekker lang liggen.
Ondertussen kwamen twee vriendinnen van Vibeke aan die wij samen onder een deken tussen de begroeiing verstopten.
Vervolgens lieten wij Vibeke achter uit het bos komen en mocht ze haar hond uit de auto halen om te starten met een zoekactie niet wetende dat….
Zoals u weet zoeken onze honden op grote afstand van de hondengeleider en mag de hondengeleider pas naar het slachtoffer toe als de hond die heeft aangeblaft. Na enig zoeken lukte het en mocht Vibeke naar het slachtoffer alwaar zei de bedekking teruglegde en tot haar grote verrassing haar vriendinnen met strijdstrepen op hun gezichten aantrof.
Het was een geweldige ontdekking voor Vibeke. De hond ging in de auto en haar vriendinnen namen haar mee voor het vrijgezellenfeestje.
Bij schrijven van dit artikel hadden wij van haar nog niets gehoord…..