Coronahonden

Gisteren op het nieuws gezien dat er ongeveer 200.000 honden in coronatijd zijn aangeschaft als huishond. Deze honden zouden nodig op cursus moeten en hondenscholen zouden vol zitten. Verder wordt er gevreesd voor bijtincidenten en zogenaamde oplossingen getoond wat ons inziens apekool is.

Wij van stichting reddingshond NL verzekeren u dat wij zeker niet vol zitten en ook voor coronatijd uitsluitend 1 op 1 lesgeven en dan per les misschien slechts paar uur hoger zijn dan in een groepsles. Wij leiden huishonden en werkhonden op!

Wij geven uitsluitend 1 op 1 les omdat wij vinden dat u in groepslessen nooit die aandacht kan krijgen die u nodig heeft. Later als u de basisoefeningen goed beheerst en wat gevorderd bent kan groepslessen wel nuttig zijn dit bijvoorbeeld het voorkomen van uitvallen naar andere honden en daar bedoel ik ook de kleine keffertjes mee.
Vraag eens een informatiegesprek bij ons aan het zal u verbazen welke ervaring wij in huis hebben. Bij ons geen roeptoeteren of online nietszeggende filmpjes maar daden daar gaat het om!