Socialisatie lessen

Puppyinstuif NO CURE NO PAY

Wij en u ook geachte lezer vinden het belangrijk dat in onze maatschappij de honden goed verzorgd worden. Naast een goede medische verzorging door uw dierenarts is het van belang dat uw hond goed gesocialiseerd gaat worden.

Wat u ook met uw hond gaat doen b.v behendigheid,verdedigingswerk,fly bal, reddingswerk,speurhond en ook gewoon huishond belangrijk is dat uw hond luistert en goede manieren heeft. Dat is uw verantwoordelijkheid waar wij u bij willen helpen.

Grote honden moeten niet uitvallen naar kleine honden maar zeker ook niet andersom want vergis u niet ook dat gebeurt erg vaak. Net als bij mensen moet je normen en waarden in een vroeg stadium aanleren.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om dit te doen. Vanaf 10 weken tot 15 weken mag u ons wekelijks achtereen bezoeken om wat praktische adviezen te krijgen en de honden met elkaar in een beveiligde ruimte met elkaar te laten spelen.

Zo leert de hond niet alleen met zijn eigen ras te spelen maar ook met andere soortgenoten, daar heeft u later veel plezier van.

Wij vinden dit zo belangrijk dat wij hebben besloten dat wij u geen vergoeding gaan vragen voor de hulp die wij u bieden.
Bent u tevreden en wilt u ons ondersteunen door een donatie in onze collectebus dan mag dat maar voelt u zich niet verplicht!

Heeft u een pup of komt die binnenkort bel of mail ons voor informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De tijden zijn:

  • Maandag 10.00- 11.00 uur
  • Woensdag 18.00- 19.00 uur
  • Donderdag 13.30-14.30 uur
  • Zaterdag 15.00-16.00 uur
  • Andere tijden in overleg.