reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Dunya van Jasper

 

Dunya is een kruising tussen een witte herder en een dogo canario, ze is geboren op 25 November 2014. We zijn al vroeg met haar begonnen met het volgen van cursussen, de start was in Roden waar ze een algemene cursus heeft gehad. Na deze te hebben afgerond wilden we graag verder leren, ze is erg leergierig en vindt het leuk om met de baas weg te gaan.

Met dit gegeven in ons achterhoofd hebben we gekozen voor Stichting Reddingshond NL. Het werken met een reddingshond spreekt mij erg aan, en gezien Dunya een echter werker is leek het mij de perfecte cursus voor ons . Hier zou Dunya haar nodige training krijgen voor zowel hersenen als spieren, in de praktijk blijkt dat ook ik als baas de nodige training ondervindt. Maar dit alles is het waard, ik ga elke week met plezier heen en zo ook Dunya.

Ik en Dunya werken er hard aan om een inzetbaar team te gaan worden binnen het reddingshondenwerk. Met de hulp van Lucas en onze motivatie gaan wij dit ook proberen waar te maken. We hebben de SRNL A en B cursus afgerond met de geschiktheidsproef en stomen nu de 2 jarige opleiding in voor het echte werk!
IMG 20170520 WA0099

Nationaal:
28-10-2017 SRNL module A en B