reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Bartje bokaal 2016

Op 15 mei 2016 vond bij kringgroep Assen de Bartje bokaal plaats . Van ons

deed Lucas mee met Ido-Alva Kiridesja en kreeg in het totaalklassement de 5e plek toebedeeld. In zijn speurgroep behaalden zij de 1e plek voor verdedigingsdrift en bewaking een uitmuntend. Een reddingshond die ook in het ipo verdedigingsprogramma zo weet te scoren zijn met een lampje te zoeken. Lucas gefeliciteerd.

Dutch English French German Italian Spanish