reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Gecombineerde gebouwen- en puintraining

Op dit moment trainen we wekelijks op en in de gebouwen van  een oud fabriekscomplex in de stad Groningen. Gisteren hebben wij in de vierde grote hal getraind waarin diverse kleine bedrijfjes met woongelegenheid hebben gezeten.
Deze hal was net de vorige week door de gebruikers ontruimd dus een mooie realistische trainingsmogelijkheid, want daar gaat het ons om.

Op dit moment is de sloper begonnen deze hal te strippen, een grote chaos van materialen maar ook gaten en trappen in vloeren en zolders waardoor wij prachtige oefenmogelijkheden hebben en mooie verstopplaatsen voor onze slachtoffers kunnen maken.

Verder lagen er op het enorme terrein ook nog puinhopen uit reeds gestripte hallen dus wij konden ons prima vermaken.

Heeft u belangstelling om eens te komen kijken en als slachtoffer weggelegd te worden, neem dan contact met ons op. U bent meer als welkom want wij willen graag de kwaliteit van onze honden hoog houden en daarom is het belangrijk dat je met vreemde mensen  blijft oefenen!

Later op de dag zijn we op ons trainingsveld nog aan het oefenen geweest in de gehoorzaamheids- en hindernistrainingen en voor we het wisten was deze zaterdag alweer voorbij.Vandaag ( zondag) staan honden van ons weer op de speurvelden, dat wordt ook weer een goede training want er zijn nu al veel regenbuien met harde wind.

Dutch English French German Italian Spanish