reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

HONDENSCHOOL voor K9 WERKHONDEN en HUISHONDEN

Er zijn vele hondenscholen maar kunnen zij werkelijk bieden wat u nodig heeft?

Wilt u een kwalitatief goede training op hoog niveau van een internationaal ervaren en erkend gecertificeerde instructeur met kennis van zaken, dan kan onze stichting u vast van dienst zijn.


Wij starten in kleine aantallen regelmatig met trainingen op de woensdagavond, woensdag overdag, vrijdag overdag en zaterdagmiddag.


Wij geven dan gehoorzaamheids- en hindernistrainingen voor huishond, ipo honden, reddinghonden en andere K9 honden

 
Een informatie middag hierover houden we regelmatig op ons trainingsveld gelegen aan de Koeriersterweg tegenover nummer 52 te Groningen

Na de informatie die ongeveer een uur duurt kunt u vragen stellen en wanneer u wil deelnemen zich inschrijven!

Ook hebben wij een instuif-en advies spreekuur voor puppy's deze zijn gratis! Voor medische vragen gaat u natuurlijk naar uw eigen dierenarts,voor gedragsproblemen kunt u beter ons vragen.

We zijn per mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Dutch English French German Italian Spanish