reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Hondenschool

Elke week trainen wij op het puin of in halfgesloopte gebouwen. Daarnaast speuren wij veel en trainen we in bos,met de boot op het water of in de sneeuw. Wekelijks zijn wij ook te vinden op ons trainingsveld voor de gedrag- en hindernisoefeningen, het abseilen en aftokkelen van onze klimtoren.

Dat zijn mogelijkheden die er ook voor u zijn, wilt u graag weten of u en uw hond ook hiervoor geschikt is dan mag u contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een gesprek.

Binnenkort starten wij weer met de beginners daarvoor kan u zich nu opgeven middels het aameldingsformulier welke aan de rechterzijde van deze pagina in het menu te vinden is.

De informatieavond is maandagavond 31 augustus om stipt 19.00 uur en wordt gehouden op ons trainingsveld u dient vooraf wel contact met ons op te nemen want vol is vol.

Wilt u eens een dagdeel slachtoffer zijn op een van onze trainingen dan bent u ook hartelijk welkom

Wij hebben ook geregeld een puppyinstuif bedoeld voor pups vanaf 10 weken tot 15 weken ongeveer. Deze puppyinstuif is gratis en is goed voor de socialisatie van uw hond.

Heeft u nog vragen kom dan eens langs maar bel van te voren even.

Wij voeren onze honden dogs lovers gold dat bij ons te verkrijgen is en door uw aankoop ondersteunt u onze stichting!
Voor de kattenliefhebbers hebben we cat lovers gold. Een voer zonder flauwekul van pup tot senior
Mogen wij u ook verwelkomen?

 

Dutch English French German Italian Spanish