reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Trainingen blijven doorgaan!

 Ondanks de vakantieperiode wordt er bij ons gewoon doorgetraind. Vanmorgen verzamelden we ons op een groot sloopproject in de stad Groningen. Om 9.00 uur precies begonnen we in de uitgestrekte hallen waarin verschillende bedrijven hadden gezeten waaronder een cateraar, een garagebedrijf etc.In de hallen diverse ruimtes zowel boven als beneden dus we konden onze lol wel op. Voor wij het wisten was de training teneinde en kon ons weekend beginnen. Volgende week zullen we wat foto's maken.
Trouwens wist u dat we binnenkort weer een nieuwe beginnersgroep gaan starten dus bel maar even op ons nul zes nummer 255 355 29

Dutch English French German Italian Spanish