reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Iederz wordt gesloopt

Afgelopen zaterdag hebben we getraind op de toekomstige remise van Qbus aan de Peizerweg 162 te Groningen. De gebouwen van het voormalige sociale werkplaats van Iederz worden grotendeels gesloopt en het terrein geschikt gemaakt voor de stalling en kantoren van het busbedrijf. Voor ons dus weer een goede mogelijkheid om te oefenen en daar maakten we de laatste twee weken ook dankbaar gebruik van.Onze dank gaat uit naar Boverhoff Sloopwerken uit Heerde die dit mogelijk heeft gemaakt.

Dutch English French German Italian Spanish