reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Bartje Bokaal 2015

Naast onze normale trainingen voor reddingshonden doet Lucas met zijn hond Ido-Alva Kiridesja ook in het IPO africhtingsprogramma mee.
Afgelopen zondag werd door de VDH kringgroep Assen de Bartje Bokaal 2015 georganiseerd.De keuring op een wedstrijd is altijd strenger dan een gewoon examen bij een vereniging en dan ook nog eens onder drie keurmeesters maar dat was geen beletsel om daar zijn IPO 2 examen te doen. Hij is geslaagd voor dit examen. Afdeling A het speuren onder keurmeester Arie Stam werd beloond met 86 punten. In afdeling B het appél onder keurmeester Bennie Ekhart werd beloond met 80 punten en het manwerk afdeling C onder keurmeester Willem Spies werd ook 80 punten verdiend.

Dutch English French German Italian Spanish