reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Slotdag Speurcompetitie "De Gouden Speurlijn" 2015

Ook dit jaar was het weer uitstekend georganiseerd door kringgroep Frisiana te Leeuwarden. Van ons deden Ido-Alva Kiridesja en MBello z Jirkova Dvora met een goed resultaat mee. Aanvankelijk leek Alva de eerste plaats van deze competitie te kunnen halen maar uiteindelijk werd het toch een verdienstelijke 4e plaats. MBello haalde in de ipo 1 klasse een 1e plaats. Hieronder de foto en uitslagen:
statiefoto met beker

Dutch English French German Italian Spanish