reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Bewonersflat met café Pimpelaer in centrum Assen ingestort!

Het gaat om een oefening! We gaan daar met onze ervaren honden en later op de dag met de beginnende honden oefenen in het opsporen van slachtoffers die bedolven zijn onder het puin. Achter de hekken is voldoende zicht om te zien hoe een en ander in zijn werk gaat. Indien mogelijk zal er iemand bij het hek komen om eventuele vragen te beantwoorden. Wegens de veiligheid wordt niemand op het terrein zelf toegelaten, de hekken blijven op slot!

Dutch English French German Italian Spanish