reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

3e Wedstrijddag speurcompetitie 2015

Vandaag werd er voor de derde dag gestreden om de Gouden Speurlijn dit keer even buiten het dorp


Wytgaard 8 km ten zuiden van Leeuwarden. De keurmeester vandaag was Toon Hop met speurleider Douwe Poelstra.Simon Feerstra Hoekstra met 2 assistenten zorgen voor de sporen.
Alva kon vandaag 1e worden maar speurde wat minder zodat wij nu gezakt zijn naar de vijfde plaats. Bello staat in zijn klasse nu op de 1e plaats.
Afijn we hebben nog 1x een speurdag en dan zal de definitieve plaatsing bepaald worden.

Dutch English French German Italian Spanish