reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Puppyinstuif GRATIS

Wij en u ook geachte lezer vinden het belangrijk dat in onze maatschappij de honden goed verzorgd worden.

Naast een goede medische verzorging door uw dierenarts is het van belang  dat uw hond goed gesocialiseerd gaat worden.

Wat u ook met uw hond gaat doen b.v behendigheid,verdedigingswerk,fly bal, reddingswerk,speurhond en ook gewoon huishond belangrijk is dat uw hond luistert en goede manieren heeft. Dat is uw verantwoordelijkheid waar wij u bij willen helpen.

Grote honden moeten niet uitvallen naar kleine honden maar zeker ook niet andersom want vergis u niet ook dat gebeurt erg vaak. Net als bij mensen moet je normen en waarden in een vroeg stadium aanleren.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om dit te doen. Vanaf 10 weken tot 15 weken mag u ons wekelijks achtereen bezoeken om wat praktische adviezen te krijgen en de honden met elkaar in een beveiligde ruimte met elkaar te laten spelen.

Zo leert de hond niet alleen met zijn eigen ras te spelen maar ook met andere soortgenoten, daar heeft u later veel plezier van.

Wij vinden dit zo belangrijk dat wij hebben besloten dat wij u geen vergoeding gaan vragen voor de hulp die wij u bieden.
Bent u tevreden en wilt u ons ondersteunen door een donatie in onze collectebus dan mag dat maar voelt u zich niet verplicht!

Heeft u een pup of komt die binnenkort bel of mail ons voor informatie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De tijden zijn:
Maandag    10.00- 11.00 uur
Woensdag  18.00- 19.00 uur
Donderdag 13.30-14.30 uur
Zaterdag    15.00-16.00 uur

Andere tijden in overleg.

Dutch English French German Italian Spanish