reddingshondlogo

Stichting Reddingshond NL

informatie  06 2553 5529

 

Reddingshonden in Nederland

Wij zijn het adres voor het opleiden van uw huishond  c.q werkhond. Onze stichting heeft haar trainingsveld aan de Koeriersterweg 9727 AD tegenover huisnummer 52 direct aan de westelijke ringweg en de busbaan.De bussen uit stad en provincie hebben hier een halte.Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Inmiddels zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt.
Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn, zie onze sponsorpagina elders op deze site.
Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen.
Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkom,vraag informatie.

Veldtraining

Vandaag hadden we geen praktijktraining in gebouw,puin,bos,sneeuw of op het water maar hadden we onze jaarlijkse vergadering van de Stichting Reddingshond NL en daarna hebben we uitgebreid op ons trainingsveld getraind voor de gehoorzaamheid en hindernissen.
De temperatuur was slechts -3 graden maar door de snijdende oosterwind was de gevoelstemperatuur wel -10 graden maar bikkels
als we zijn trainen we gewoon door ,alhoewel de koffie/thee met de beschuit met muisjes een ware traktatie was.De pup van Marcel
was de reden voor deze lekkernij,en we hopen dat Marcel en wij ook natuurlijk veel plezier van zijn hond mogen hebben.

20130119 

Dutch English French German Italian Spanish